Levering- en retourbeleid

 

Levering 

We verzenden je bestelling per pakketpost. Je kunt normaal gesproken jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen verwachten (aan huis, op het werk óf op een van de afhaalpunten van PostNL).  Zodra jouw bestelling verzonden wordt, ontvang je daarvan bevestiging via e-mail.

  • De bezorgkosten (binnen Nederland, België €7,50) bedragen € 4,50 tot een orderbedrag van € 50,- incl. BTW
  • Voor bestellingen met een waarde van € 50,- of meer is bezorgen gratis
Indien afleveren niet mogelijk is

Treft de pakketdienst de geadresseerde niet aanwezig? Dan bieden zij jouw zending standaard een tweede maal aan. Eventueel is de zending af te halen op één van de afhaalpunten van PostNL.

Product tijdelijk niet leverbaar

Indien een product tijdelijk niet leverbaar is zal bij het product vermeld staan. Het is dan niet mogelijk om dit product aan jouw bestelling toe te voegen. Voor eventuele vragen over de beschikbaarheid van producten kun je met ons contact opnemen via e-mail (info@impuls-podotherapie.nl) of telefoon. Wij hebben een speciaal nummer voor onze webshop: 040-2405950. Binnen kantooruren (maandag tot vrijdag van (9:00 uur tot 17:00 uur) kun je ons bellen of stuur naar dit nummer een whatsapp.

Bestelling niet ontvangen

Als je jouw pakket niet binnen vijf werkdagen na de automatische verzendingsbevestiging e-mail ontvangt, neem dan alstublieft contact op via e-mail (info@impuls-podotherapie.nl) of telefoon (040-2405950).

Vragen of suggesties

Zijn er vragen over het ontvangen product of het te bestellen product? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Heb je suggesties ter uitbreiding van ons assortiment? Wij staan hier altijd voor open en gaan graag voor je op zoek naar een nieuw passend product. 

 

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Voor (vragen over) garantiekwesties met betrekking tot online aankopen in onze webshop kun je je wenden tot onze klantenservice.

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Pakketjes worden van maandag tot zaterdag verwerkt.

Whatsapp: 0402405950
Telefoon: 0402405950
e-mail: info@impuls-podotherapie.nl

Postadres:

Impuls Podotherapie
Postbus 15
5690 AA Son en Breugel

Retour 

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Wij betalen alleen het volledige bedrag terug als de goederen in nieuwstaat, in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

RETOURFORMULIER

Retouradres:

Impuls Podotherapie
Postbus 15
5690 AA Son en Breugel