Skip to content

Een afspraak maken

Dit kan ook online: 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Om je beter van dienst te kunnen zijn bieden wij jou de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, online een afspraak te maken. Je kunt hiervoor op onderstaande knop klikken. Binnen 1 minuut heb je een afspraak gepland!

Online afspraak maken

Impuls Podotherapie werkt met een heel gemakkelijk online afsprakenportaal. Klik op de knop om hier naartoe te gaan en jouw afspraak in te plannen. Wil je de afspraak verzetten of afzeggen? Bel ons dan even (085-0605450). Je kunt via het afsprakenportaal de afspraak niet zelf verzetten. Heb je een korte vraag of wil je even telefonisch overleggen met de podotherapeut? Bel dan even naar de secretaresse om een (telefonische) afspraak in te plannen.

Let op: Indien je een afspraak maakt zijn hier kosten aan verbonden. Wil je weten wat deze kosten zijn en/of wat jouw verzekering vergoedt? Check dan onze overzichtelijke tarieflijst.

Ben je reeds bekend bij ons in de praktijk? Je kunt dan een afspraak inplannen zonder dat je inlogt. Belangrijk is dat je het zelfde email adres gebruikt als de vorige keer. Lukt dit niet? Dan kun je het beste even telefonisch contact opnemen (085-0605450).

 

 

Indien je een afspraak korter dan 24 uur van te voren verzet/verzuimt dan worden deze kosten in rekening gebracht.

Helaas komt het in toenemende mate voor dat iemand zonder reden niet komt opdagen bij een afspraak. Dit is zonde van ieders tijd. Indien je dit doet, zorg je ervoor dat iemand anders die onze zorg hard nodig heeft, onnodig moet wachten. Daarnaast kost het heel veel geld. 

Wij sturen dan ook altijd een verzuimnota bij niet nakomen van een afspraak. Deze kun je niet declareren bij jouw verzekering. Op het moment dat je een afspraak maakt, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Onze diensten:

 • Gratis adviesgesprek:
  Weet je niet zeker of wij iets voor je kunnen betekenen? Dan kun je ook eerst een gratis adviesgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en vertellen we wat we voor je kunnen betekenen.
  Let op, hier zijn spelregels aan verbonden:
  – Je bent niet bekend bij ons in de praktijk
  – Je bent niet bekend met podotherapie
  – Je hebt geen verwijzing van therapeut/arts
  – Tijdens dit gesprek van 10 min doen wij GEEN onderzoek

  Wil je liever dat er direct onderzoek gedaan wordt? Plan dan een uitgebreid podotherapeutisch onderzoek in.

 • Uitgebreid podotherapeutisch onderzoek volwassenen (45-60min):
  Hierbij wordt uitgebreid stilgestaan wordt bij jouw vraag. Er wordt lichamelijk onderzoek gedaan waarbij we onder andere de beweeglijkheid van de gewrichten testen en optimaliseren. Ook wordt het lopen beoordeeld door middel van een drukmeetanalyse. Daarnaast hebben we tijd om bijvoorbeeld jouw schoenen te beoordelen of specifieke adviezen te geven.
  Indien je een sport gerelateerd probleem hebt kunt je ook gebruik maken van deze optie. Naast een compleet onderzoek zal er, indien gewenst, ook worden stilgestaan bij de specifieke sportbeweging en jouw sportschoenen.

 • Uitgebreid podotherapeutisch onderzoek kinderen (max 45 min):
  Hierbij wordt uitgebreid stilgestaan wordt bij jouw vraag/de vraag van jouw kind. Er wordt lichamelijk onderzoek gedaan waarbij we onder andere de beweeglijkheid van de gewrichten testen en optimaliseren. Ook wordt het lopen beoordeeld door middel van een drukmeetanalyse. Daarnaast hebben we tijd om bijvoorbeeld de schoenen te beoordelen of specifieke adviezen te geven.
  Indien jouw kind een sport gerelateerd probleem heeft kunt je ook gebruik maken van deze optie. Naast een compleet onderzoek zal er, indien gewenst, ook worden stilgestaan bij de specifieke sportbeweging en de sportschoenen.

 • (Jaarlijkse) controle (max 30 min):
  Ben je reeds bekend bij ons? Dan kun je een afspraak plannen voor een (jaarlijkse) controle. 

 • Uitgebreide controle (max 45 min):
  Ben je reeds bekend bij ons en ben je langer dan 3 jaar niet geweest? Of heb je een nieuwe klacht? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide controle. We hebben dan samen meer tijd om jou te helpen.

Ben je fietser? Neem de fietsschoenen mee naar de afspraak. Mocht tijdens het onderzoek blijken dat we ook graag een dynamische fietsanalyse doen, dan maken we nog een extra afspraak van 30 min hiervoor.

Wil je een indicatie van de mogelijke kosten? Bekijk hier het overzicht van de verschillende pakketprijzen van onze praktijk. 

Wij voeren geen voetbehandelingen en nagelbehandelingen uit. Ook vervaardigen wij geen nagelbeugels. Hiervoor verwijzen we je graag naar een collega.

De openingstijden van de praktijk in Son:

maandag: 9:00 uur – 13:00 uur
dinsdag: 8:00 uur – 16:30 uur
woensdag: 8:00 uur – 18:00 uur
donderdag: 8:00 uur – 16:30 uur
vrijdag: 8:00 uur – 16:30 uur

Adres: Nieuwstraat 12B, 5691 AC Son en Breugel (achter Gall&Gall)

Openingstijden kunnen afwijken

De openingstijden van de praktijk in Eindhoven:

dinsdag: 8:30 uur – 12:30 uur
donderdag: 8:30 uur – 17:00 uur

Iedere donderdag tussen 15:00 uur en 16:00 uur gratis inloopspreekuur voor kinderen! Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Adres: Egelstraat 23, 5622 AK Eindhoven (in pand van Life is Motion)

De openingstijden van de praktijk in Tilburg:

woensdag:  8:30 – 18:00 uur 


Adres: Olympiaplein 384, 5022 DX Tilburg (binnen SMC)


Ophalen zolen bij balie wachtruimte 1: ma-vrij tussen 8:00-17:30 uur

 

Barefoot&More in Arnhem

Eens per maand is sportpodotherapeut en Barefoot Trainer Annabelle aanwezig in dé barefoot schoenenwinkel van Nederland: Barefoot&More. Je kunt je aanmelden voor een onderzoek, meedoen met een workshop of ga begeleid shoppen met Annabelle. 

Wil je een afspraak inplannen? Dat kan! Je kunt op onderstaande knop klikken om de agenda te openen. Je kunt je hier aanmelden voor de workshop of samen shoppen.

Adres: Kleine Oord 86, 6811 HZ Arnhem. De behandelingen vinden plaats in de oefenruimte van de winkel.

Data 2024: 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december.

Heb je een vraag?

Uiteraard kun je ons ook bellen voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen. Telefonisch zijn wij elke werkdag van 8.00-18.00 uur bereikbaar.

Telefoon: 085-0605450   E-mail: info@impuls-podotherapie.nl

Wij streven er naar jouw mail uiterlijk de volgende werkdag te beantwoorden. Afspraken maken of verzetten kan niet via mail worden gedaan: neem hiervoor telefonisch contact op met de secretaresses.

Heb je een inhoudelijke vraag voor jouw podotherapeut? Deze vraag kun je per mail stellen. Mocht je willen dat we je terug bellen dan streven we hiernaar om je uiterlijk de volgende werkdag terug te bellen.

Heb je reeds podotherapeutische zolen van Impuls Podotherapie? Dan kun je hier eenvoudig een identiek paar bestellen.