Een afspraak maken

Dit kan ook online: 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Heeft u reeds podotherapeutische zolen van Impuls Podotherapie?
Dan kunt u ook eenvoudig een identiek paar bestellen.

20170715-Annabelle-256

Corona maatregelen – praktijk gesloten voor reguliere zorg tot 28 april

Tot 28 april 2020 kunt u alleen na telefonisch overleg met uw podotherapeut bij uitzonderingsgevallen een afspraak maken. Heeft u een cruciaal beroep? Neem dan contact op en we doen er alles aan u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen!

U kunt altijd een telefonisch consult inplannen en vanaf nu is het ook mogelijk een VideoConsult in te plannen. U heeft hiervoor een stabiel werkende internetverbinding nodig en pc met beeld en geluid.

Bij twijfel? Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Stay safe en zorg goed voor elkaar!

Om u beter van dienst te kunnen zijn bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, online een afspraak te maken. U kunt hiervoor op onderstaande knop klikken. U wordt dan naar het online afsprakenportaal geleid.

Online afspraak maken

Impuls Podotherapie werkt met een online afsprakenportaal. Klik op de knop om hier naartoe te gaan en uw afspraak in te plannen.
Lukt het niet? Bekijk dan eens de instructievideo van 1 minuut.

Bent u reeds bekend bij ons in de praktijk? Als het goed is heeft u een inlogcode ontvangen bij de eerste aanmelding. Heeft u deze mail niet ontvangen? In dat geval kunt mailen naar info@impuls-podotherapie.nl, dan krijgt u uw inloggegevens van ons toegestuurd. Na inloggen kunt u zelf uw afspraken beheren.

3 typen eerste afspraken:

  • Standaard onderzoek (45 min):
    Hierbij wordt uitgebreid stilgestaan bij uw vraag, er wordt lichamelijk onderzoek gedaan en het lopen wordt beoordeeld door middel van een drukmeetanalyse.
  • Uitgebreid of sportonderzoek (60min):
    Hierbij wordt uitgebreid stilgestaan wordt bij uw vraag, lichamelijk onderzoek wordt gedaan en wordt het lopen beoordeeld door middel van een drukmeetanalyse. Daarnaast hebben we tijd om bijvoorbeeld uw schoenen te beoordelen of specifieke adviezen te geven. Indien u een sportgerelateerd probleem heeft kunt u ook gebruik maken van deze optie. Naast een compleet onderzoek zal er ook worden stilgestaan bij de specifieke sportbeweging en uw sportschoenen.
  • Wielrenonderzoek (90 min):
    Indien u een fietser bent en graag een uitgebreid sportonderzoek wil inclusief dynamische fiets analyse kunt u voor deze optie kiezen. De eigen fiets wordt meegebracht en in de fietstrainer geplaatst en u wordt gefilmd tijdens het fietsen. Tevens wordt naderhand uitgebreid met u besproken welke vervolgstappen genomen kunnen worden.

Bent u reeds bekend bij ons? Dan kunt u een afspraak plannen voor een (jaarlijkse) controle. 

De openingstijden van de praktijk in Son:

donderdag:  13:00 – 20:00 uur
vrijdag:  8:00 – 16:00 uur

Adres: Vondelstraat 15, 5691 XA Son en Breugel

De openingstijden van de praktijk in Tilburg:

woensdag:  10:00 – 18:00 uur
Adres: Olympiaplein 384, 5022 DX Tilburg

 

De openingstijden van de praktijk in Vught:

maandag:   9:00 – 17:00 uur
dinsdag:   9:00 – 17:00 uur

Adres: Stationsstraat 20, 5261 VB Vught

Tevens iedere laatste donderdag van de maand spreekuur bij Prins Hendrik in Vught. Ook hiervoor kunt u online een afspraak maken. 

Heeft u een vraag?

Uiteraard kunt u ons ook bellen voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen. Telefonisch zijn wij elke werkdag van 8.30-17.00 uur bereikbaar.

Telefoon: 085-0605450   E-mail: info@impuls-podotherapie.nl

Heeft u reeds podotherapeutische zolen van Impuls Podotherapie? Dan kunt u hier eenvoudig een identiek paar bestellen.