Een afspraak maken

Dit kan ook online: 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Let op: komt u terug vanuit een gebied met code oranje of rood? Stel uw afspraak uit met minimaal 10 dagen en kom NIET naar de praktijk! U doet dit voor het welzijn van de andere cliënten en de therapeut. We vragen hiervoor uw begrip. Heeft u reeds een afspraak staan binnen 10 dagen? Verzet deze dan zo snel mogelijk.

Wilt u weten welke actuele maatregelen er gelden in onze praktijk? U kunt dit een overzicht hier lezen.
Let op: In het T-Kwadraat gebouw in Tilburg bent u verplicht een mondkapje te dragen zodra u het gebouw binnenkomt. Houd hier rekening mee als u bij ons in de praktijk komt.

Sportvoetenshop

Webshop vol hoogwaardige producten om de voetconditie te optimaliseren!

Wilt u graag de voeten trainen of een rol goede sporttape aanschaffen? Of wellicht bent u op zoek naar een voet-verzorgingsproduct. Wij hebben een webshop geopend speciaal voor sportende voeten. we hebben het assortiment met zorg samengesteld met producten welke wij ook in de praktijk adviseren. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop.

Om u beter van dienst te kunnen zijn bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, online een afspraak te maken. U kunt hiervoor op onderstaande knop klikken. Binnen 1 minuut heeft u een afspraak gepland!

Online afspraak maken

Impuls Podotherapie werkt met een heel gemakkelijk online afsprakenportaal. Klik op de knop om hier naartoe te gaan en uw afspraak in te plannen. Wilt u de afspraak verzetten of afzeggen? Mail of bel ons dan even. U kunt via het afsprakenportaal de afspraak niet zelf verzetten.

 Bent u reeds bekend bij ons in de praktijk? U kunt dan een afspraak inplannen zonder dat u inlogt. Belangrijk is dat u het zelfde email adres gebruikt als de vorige keer. Lukt dit niet? Dan kunt  u mailen naar info@impuls-podotherapie.nl.

Onze diensten:

  • Uitgebreid podotherapeutisch onderzoek (45-60min):
    Hierbij wordt uitgebreid stilgestaan wordt bij uw vraag, lichamelijk onderzoek wordt gedaan en wordt het lopen beoordeeld door middel van een drukmeetanalyse. Daarnaast hebben we tijd om bijvoorbeeld uw schoenen te beoordelen of specifieke adviezen te geven. Indien u een sportgerelateerd probleem heeft kunt u ook gebruik maken van deze optie. Naast een compleet onderzoek zal er, indien gewenst, ook worden stilgestaan bij de specifieke sportbeweging en uw sportschoenen.

Wilt u een indicatie van de mogelijke kosten? Bekijk hier het overzicht van de verschillende pakketprijzen van onze praktijk. 

Bent u fietser? Neem de fietsschoenen mee naar de afspraak. Mocht tijdens het onderzoek blijken dat we ook graag een dynamische fietsanalyse doen, dan maken we nog een extra afspraak van 30 min hiervoor.

Let op: iedere eerste donderdag van de maand is er mogelijkheid om een bikefit én podotherapeutisch onderzoek samen te plannen. Dit vindt plaats bij SportFocus in SX gebouw Eindhoven. Een afspraak hiervoor kan hier gepland worden. De kosten voor de bikefit worden apart afgerekend.

Bent u reeds bekend bij ons? Dan kunt u een afspraak plannen voor een (jaarlijkse) controle. 

De openingstijden van de praktijk in Son:

donderdag:  13:00 – 20:00 uur
vrijdag:  8:00 – 16:00 uur

Adres: Vondelstraat 15, 5691 XA Son en Breugel

De openingstijden van de praktijk in Tilburg:

woensdag:  10:00 – 18:00 uur
Adres: Olympiaplein 384, 5022 DX Tilburg

 

De openingstijden van de praktijk in Vught:

maandag:   8:30 – 12:30 uur
dinsdag:   8:30 – 17:00 uur

Adres: Kraaiengatweg 3, 5262 LK Vught

Heeft u een vraag?

Uiteraard kunt u ons ook bellen voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen. Telefonisch zijn wij elke werkdag van 8.30-17.00 uur bereikbaar.

Telefoon: 085-0605450   E-mail: info@impuls-podotherapie.nl

Heeft u reeds podotherapeutische zolen van Impuls Podotherapie? Dan kunt u hier eenvoudig een identiek paar bestellen.