Skip to content

Een afspraak maken

Dit kan ook online: 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Om je beter van dienst te kunnen zijn bieden wij jou de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, online een afspraak te maken. Je kunt hiervoor op onderstaande knop klikken. Binnen 1 minuut heb je een afspraak gepland!

Online afspraak maken

Impuls Podotherapie werkt met een heel gemakkelijk online afsprakenportaal. Klik op de knop om hier naartoe te gaan en jouw afspraak in te plannen. Wil je de afspraak verzetten of afzeggen? Bel ons dan even (085-0605450). Je kunt via het afsprakenportaal de afspraak niet zelf verzetten. Heb je een korte vraag of wil je even telefonisch overleggen met de podotherapeut? Bel dan even naar de secretaresse om een (telefonische) afspraak in te plannen.

Let op: indien je een afspraak korter dan 24 uur van te voren verzet/verzuimt dan worden deze kosten in rekening gebracht.

 

 

Ben je reeds bekend bij ons in de praktijk? Je kunt dan een afspraak inplannen zonder dat je inlogt. Belangrijk is dat je het zelfde email adres gebruikt als de vorige keer. Lukt dit niet? Dan kun je het beste even telefonisch contact opnemen (085-0605450).

Onze diensten:

  • Uitgebreid podotherapeutisch onderzoek volwassenen (45-60min):
    Hierbij wordt uitgebreid stilgestaan wordt bij jouw vraag. Er wordt lichamelijk onderzoek gedaan waarbij we onder andere de beweeglijkheid van de gewrichten testen en optimaliseren. Ook wordt het lopen beoordeeld door middel van een drukmeetanalyse. Daarnaast hebben we tijd om bijvoorbeeld jouw schoenen te beoordelen of specifieke adviezen te geven.
    Indien je een sportgerelateerd probleem hebt kunt je ook gebruik maken van deze optie. Naast een compleet onderzoek zal er, indien gewenst, ook worden stilgestaan bij de specifieke sportbeweging en jouw sportschoenen.
  • Uitgebreid podotherapeutisch onderzoek kinderen(max 45 min):
    Hierbij wordt uitgebreid stilgestaan wordt bij jouw vraag/de vraag van jouw kind. Er wordt lichamelijk onderzoek gedaan waarbij we onder andere de beweeglijkheid van de gewrichten testen en optimaliseren. Ook wordt het lopen beoordeeld door middel van een drukmeetanalyse. Daarnaast hebben we tijd om bijvoorbeeld de schoenen te beoordelen of specifieke adviezen te geven.
    Indien jouw kind een sportgerelateerd probleem heeft kunt je ook gebruik maken van deze optie. Naast een compleet onderzoek zal er, indien gewenst, ook worden stilgestaan bij de specifieke sportbeweging en de sportschoenen.

Wil je een indicatie van de mogelijke kosten? Bekijk hier het overzicht van de verschillende pakketprijzen van onze praktijk. 

Wij voeren geen voetbehandelingen en nagelbehandelingen uit. Ook vervaardigen wij geen nagelbeugels. Hiervoor verwijzen we je graag naar een collega.

Ben je fietser? Neem de fietsschoenen mee naar de afspraak. Mocht tijdens het onderzoek blijken dat we ook graag een dynamische fietsanalyse doen, dan maken we nog een extra afspraak van 30 min hiervoor.

Ben je reeds bekend bij ons? Dan kun je een afspraak plannen voor een (jaarlijkse) controle. 

De openingstijden van de praktijk in Son:

Maandag: 9:00 uur – 13:00 uur
dinsdag: 14:00 uur – 18:00 uur
donderdag: 13:00 uur – 19:00 uur
vrijdag: 8:00 uur – 13:00 uur

Adres: Nieuwstraat 12B, 5691 AC Son en Breugel (achter Gall&Gall)

Openingstijden kunnen afwijken

De openingstijden van de praktijk in Tilburg:

woensdag:  8:30 – 18:00 uur
Adres: Olympiaplein 384, 5022 DX Tilburg
Ophalen zolen bij balie wachtruimte 1: ma-vrij tussen 8:00-17:30 uur

Heb je een vraag?

Uiteraard kun je ons ook bellen voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen. Telefonisch zijn wij elke werkdag van 8.00-18.00 uur bereikbaar.

Telefoon: 085-0605450   E-mail: info@impuls-podotherapie.nl

Wij streven er naar jouw mail uiterlijk de volgende werkdag te beantwoorden. Afspraken maken of verzetten kan niet via mail worden gedaan: neem hiervoor telefonisch contact op met de secretaresses.

Heb je een inhoudelijke vraag voor jouw podotherapeut? Plan dan een telefonische afspraak. Annabelle heeft wekelijks telefonisch spreekuur.

Heb je reeds podotherapeutische zolen van Impuls Podotherapie? Dan kun je hier eenvoudig een identiek paar bestellen.