Skip to content

Podotherapie Tilburg

Op zoek naar Podotherapie in Tilburg? Welkom bij Impuls Podotherapie Tilburg!

Op zoek naar Podotherapie in Tilburg?

Heb je last van voet- of beenklachten en ben je op zoek naar podotherapie in Tilburg? Het kan lastig zijn om de juiste podotherapeut te vinden. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis. Wij hebben een werkwijze ontwikkeld die past bij actieve en sportieve mensen. We helpen dagelijks mensen die vastlopen, waarbij wij altijd een persoonlijke aanpak en maatwerk leveren.

Onze behandeling binnen Impuls Podotherapie in Tilburg  begint met een uitgebreide intake, gevolgd door een grondig lichamelijk onderzoek waarbij we het bewegen beoordelen. Vervolgens gaan we samen met jou op zoek naar de best passende oplossing om jouw klachten te verhelpen. Hierbij kunnen wij podotherapeutische (sport)zolen vervaardigen en schoenadvies geven. Indien nodig kunnen we ook vastzittende gewrichten losmaken, zodat je weer goed kunt bewegen.

Of je nu een actief persoon of sporter bent, bij ons kun je terecht voor podotherapie in Tilburg. Wij werken in het Sport Medisch Centrum waar we nauw samenwerken met sportartsen en (sport)fysiotherapeuten.

Effectieve behandeling

Zelf aan de slag gaan

In beweging blijven

Wil je graag blijven bewegen en wil je zelf een actieve bijdrage leveren om dit doel te behalen, maar weet je niet waar te beginnen?

Deze mensen waren je voor:

- Wandelaar 84 jaar-Lange wandelingen kunnen maken

“Dankzij mijn zolen en adviezen kan ik klachtenvrij 25km wandelen, ondanks dat ik 84 jaar ben.”

- Vrouw, 54 jaar-Bewegingsvrijheid terug in de voet

“Eindelijk verbetering van mijn artroseklachten in mijn enkel en teen dankzij de snelle en effectieve behandeling.”

- Man, 42 jaar -Beter kunnen lopen tijdens werk

“Na een ongeluk heb ik altijd problemen gehouden met mijn onderbeen. Ik ben behandeld, heb zolen aangemeten gekregen en ben oefeningen gaan doen: ik kan weer werken zonder gehinderd te worden door mijn been.”

- Vrouw, 26 jaar -Kunnen dansen met moeilijke voeten

“Als topdanser is een hallux valgus niet handig. Dankzij goede behandeling, oefeningen en adviezen kan ik mijn vak zo lang mogelijk uitoefenen.”

- Vrouw, 62 jaar -Fietsvakanties zonder tintelende voeten

“Wij fietsen jaarlijks 10.000 km op de toerfiets. Mijn voeten waren altijd de stoorzender tijdens onze vakanties. Sinds de behandeling van Impuls kunnen wij weer genieten van de vakanties.”

- Vrouw, 52 jaar -Klachtenvrij na langdurige voetblessure

“Na jaren terug een ernstig ongeluk aan de voet te hebben gehad waardoor mijn voetgewrichten vast kwamen te zitten, is na effectieve behandelingen, oefeningen en zolen, ben ik gelukkig dat ik mijn voet weer voel!”

Wij geloven dat jij de beste zorg en begeleiding verdient

We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste zorgverlener te vinden. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis hebben wij een werkwijze ontwikkeld welke zeer geschikt is voor actieve mensen. Iedere dag helpen wij met veel passie en plezier mensen die op welke manier dan ook letterlijk of figuurlijk vast lopen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met maatwerk!

BIJ Impuls Podotherapie Tilburg PAKKEN wij DE OORZAAK AAN

Het ontwerpen van zolen is voor velen een haalbare taak. Echter, bij ons gaat het erom dat we eerst weten wat de échte beperkingen van jouw lichaam zijn voordat we zolen ontwerpen. Dit is waar wij voor staan en wat onze aanpak uniek maakt.Bij ons gaat het dus niet alleen om het maken van zolen, maar vooral om het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie. Samen met jou streven we naar het beste resultaat, waarbij jouw wensen en verwachtingen altijd centraal staan.

Podotherapie Tilburg

Recensies