Skip to content

Oefentherapie

Sterke voeten voorkomen blessures. Train je voeten samen met je podotherapeut!

Voetentraining

Train je tenen!

Tenen zijn enorm belangrijk om goed te kunnen functioneren en toch worden ze vaak ondergewaardeerd. Tenen zorgen voor goed te kunnen afzetten, stabiliteit en hebben een functie in het behoud van de stand en beweging van de voet. Daarom is het belangrijk om je tenen te trainen met voetentraining! 

Tijdens het onderzoek controleren we onder anderen hoe sterk de verschillende voetspieren en teenspieren. Indien van toepassing zullen we je gerichte adviezen geven voor voetentraining.

Behandelplan oefentherapie

Als je bij de fysiotherapeut komt met een klacht dan is de kans groot dat je oefeningen gaat doen om je knie of je rug sterker te maken. Als je bij ons terecht komt dan zullen we na onderzoek een behandelplan met je samenstellen. Een onderdeel hiervan kan zijn dat je oefeningen krijgt om thuis te doen. Want met sterke spieren voorkom je dat je weer opnieuw klachten krijgt! 

voetentraining
Correct Toes

Hulpmiddelen bij oefentherapie

In de praktijk verkopen wij uiteraard ook verschillende producten bij oefentherapie. Wil je alvast inspiratie opdoen? Neem eens een kijkje in onze webshop.