Skip to content

Podotherapie Oirschot

Ben je op zoek naar podotherapie rondom Oirschot? Bij Impuls Podotherapie ben je aan het juiste adres! Onze podotherapeuten zijn experts in het behandelen van verschillende klachten die voortkomen uit een verkeerde voetstand. Je kunt bij ons terecht als je klachten hebt aan je voeten, enkels, knieën, heupen of rug. Maar ook als je (nog) geen klachten hebt en bijvoorbeeld sport, ben je van harte welkom. 

Bij Impuls Podotherapie Oirschot starten we de behandeling met een uitgebreid vraaggesprek. Daarna gaan we lichamelijk onderzoek doen en brengen we eventuele problemen in kaart. Na loopanalyse en schoenanalyse bespreken we samen met jou de mogelijkheden die we als podotherapeut Oirschot in huis hebben. Je kunt hierbij denken aan podotherapeutische zolen, maar ook schoenadvies, manuele therapie,  tijdelijke therapieën en oefentherapie. Bij Impuls Podotherapie Oirschot helpen we jou echt met maatwerk, want geen situatie is gelijk.

Ben je op zoek naar een kundige podotherapeut rond Oirschot? Dan ben je bij Impuls Podotherapie aan het juiste adres! Maak gauw een afspraak op één van onze locaties zodat we samen aan de slag kunnen!

 

Podotherapie Oirschot

Wat kan podotherapie Oirschot voor je betekenen?

Als jouw voeten niet goed functioneren, dan kan ook hogerop problemen ontstaan. Dus door bij de basis (jouw voeten) te beginnen met onderzoeken, pak je vaak de oorzaak van het probleem aan. Dit kan door middel van steunzolen, maar wij als Impuls Podotherapie omgeving Oirschot bieden veel meer dan dat. Je kunt immers een probleem verschillend aanvliegen en dit alles afgestemd op jouw wensen en doelen. Wij werken veelvuldig met sporters en actieve mensen en zijn creatief in het vinden van een juiste oplossing. Wij helpen jou om weer lekker te kunnen bewegen en sporten zonder problemen aan je voeten.

Podotherapie Oirschot

Hoe werkt Impuls Podotherapie?

Wij, als podotherapeut omgeving Oirschot,  starten de behandeling met een uitgebreide intake. We bespreken hier jouw klacht en jouw wensen/doelen. Daarna gaan we van start met het klinisch onderzoek en meten we de loopanalyse met een drukmeetplaat. 

Oefentherapie

Bij Impuls Podotherapie bij Oirschot  kun je ook terecht voor voet oefeningen. Je kunt heel goed je voetspieren trainen om je voeten sterker te maken en daardoor ook jouw lichaam beter te laten functioneren. Dit zetten we ook in naast zooltherapie.

voetentraining
blauw_rodezolen_2

De juiste zolen

Jouw podotherapeut in Oirschot levert natuurlijk ook podotherapeutische zolen. We maken in onze praktijk gebruik van de nieuwste technieken en maken een 3D voetscan dat als basis gebruikt wordt voor het digitaal ontwerpen van jouw podotherapeutische zolen. Ben je een fietser? Dan maken we voor jou 3D print zolen, welke extreem geschikt zijn voor fietsers. Deze zijn zeer licht, stijf en dun. Waardoor de zolen goed in de fietsschoenen passen.