Skip to content

Sportvoetenshop

Webshop vol met producten waar je sportende voeten blij van worden!

Sokken en kousen

Sokken kunnen je activiteit maken of breken. Een sok die niet goed aansluit zorgt voor een drukpunt wat blaren kan veroorzaken. Maar als je een katoenen sok draagt met bijvoorbeeld hardlopen, kan het vocht niet weg waardoor de vochtige sok voor problemen kan zorgen. In de praktijk zien we dat veel mensen moeite hebben met het vinden van de juiste sok. Daarom hebben we in onze webshop een selectie gemaakt van goede sokken met een perfecte pasvorm en goede materialen.

Ook hebben we verschillende compressiesokken en -kousen in het assortiment. Deze kunnen nuttig zijn bij blessures of ter voorkoming van blessures.

Correct Toes

Je tenen zijn enorm belangrijk als je kijkt naar de functie van de voet. Je tenen stabiliseren, zorgen voor de voetboog én je zet je af bij iedere stap die je zet met je tenen. Daarom is het enorm handig om je tenen te trainen. Nu is het doen van oefeningen niet het leukste om te doen. Je kunt nu ook je tenen “passief” trainen. Dit doe je met Correct Toes. Dit zijn siliconen beugeltjes die je tussen je tenen stopt. Hierdoor staan jouw tenen meer gespreid. Dit zorgt voor een meer actieve houding van verschillende teen- en voetspiertjes. De Correct Toes zijn het beste te gebruiken bij activiteit: dus bijvoorbeeld bij het doen van krachttraining of als je de was aan het doen bent.  

Wrijving voorkomen

Blaren en wrijving van de huid kun je voorkomen door goede sokken, maar ook door de natuurlijke anti-wrijvingszalf Squirrel’s Nut Butter te gebruiken. Deze zalf legt een natuurlijk laagje over de huid, waardoor frictie wordt voorkomen. Deze zalf kun je in de webshop aanschaffen of vraag hiernaar in de praktijk!