Skip to content

Podotherapeut Tilburg

Op zoek naar een Podotherapeut in Tilburg? Welkom bij Impuls Podotherapie!

Op zoek naar een Podotherapeut in Tilburg?

Heb je last van je voeten of benen en ben je op zoek naar een podotherapeut in Tilburg? We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste zorgverlener te vinden. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis hebben wij een werkwijze ontwikkeld welke zeer geschikt is voor actieve mensen. Iedere dag helpen wij als podotherapeut in omgeving Tilburg met veel passie en plezier mensen die op welke manier dan ook letterlijk of figuurlijk vast lopen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met maatwerk! 

Dit betekent dat we starten met een uitgebreide intake. Daarna volgt een uitgebreid lichamelijk onderzoek. We beoordelen het bewegen en daarna gaan we samen met jou op zoek naar de best passende oplossing! We vervaardigen podotherapeutische (sport)zolen en geven schoenadvies. Indien nodig zullen we jouw vastzittende gewrichten los maken, zodat je weer goed kunt bewegen. Je kunt bij onze podotherapeut in Tilburg terecht als actief persoon of sporter. Wij werken in Tilburg in het Sport Medisch Centrum waar we intensief samenwerken met sportartsen en (sport)fysiotherapeuten.

Effectieve behandeling

Zelf aan de slag gaan

In beweging blijven

Wil je graag blijven bewegen en wil je zelf een actieve bijdrage leveren om dit doel te behalen, maar weet je niet waar te beginnen?

Deze mensen waren je voor:

- Wandelaar 84 jaar-Lange wandelingen kunnen maken

“Dankzij mijn zolen en adviezen kan ik klachtenvrij 25km wandelen, ondanks dat ik 84 jaar ben.”

- Vrouw, 54 jaar-Bewegingsvrijheid terug in de voet

“Eindelijk verbetering van mijn artroseklachten in mijn enkel en teen dankzij de snelle en effectieve behandeling.”

- Man, 42 jaar -Beter kunnen lopen tijdens werk

“Na een ongeluk heb ik altijd problemen gehouden met mijn onderbeen. Ik ben behandeld, heb zolen aangemeten gekregen en ben oefeningen gaan doen: ik kan weer werken zonder gehinderd te worden door mijn been.”

- Vrouw, 26 jaar -Kunnen dansen met moeilijke voeten

“Als topdanser is een hallux valgus niet handig. Dankzij goede behandeling, oefeningen en adviezen kan ik mijn vak zo lang mogelijk uitoefenen.”

- Vrouw, 62 jaar -Fietsvakanties zonder tintelende voeten

“Wij fietsen jaarlijks 10.000 km op de toerfiets. Mijn voeten waren altijd de stoorzender tijdens onze vakanties. Sinds de behandeling van Impuls kunnen wij weer genieten van de vakanties.”

- Vrouw, 52 jaar -Klachtenvrij na langdurige voetblessure

“Na jaren terug een ernstig ongeluk aan de voet te hebben gehad waardoor mijn voetgewrichten vast kwamen te zitten, is na effectieve behandelingen, oefeningen en zolen, ben ik gelukkig dat ik mijn voet weer voel!”

Wij geloven dat jij de beste zorg en begeleiding verdient

We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste zorgverlener te vinden. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis hebben wij een werkwijze ontwikkeld welke zeer geschikt is voor actieve mensen. Iedere dag helpen wij met veel passie en plezier mensen die op welke manier dan ook letterlijk of figuurlijk vast lopen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met maatwerk!

Wij pakken de oorzaak aan

Zolen maken kan iedereen. Het gaat er om dat wij weten wat écht de beperkingen zijn van jouw lichaam vóórdat we zolen gaan ontwerpen. Dat is precies waar wij als podotherapeut in Tilburg voor staan en dat maakt onze aanpak uniek. Samen met jou gaan we de puzzel leggen en daarbij houden we ook rekening met jouw wensen en verwachtingen. 

Podotherapeut Tilburg

Recensies