Skip to content

Over ons

Wie zijn de gezichten van Impuls Podotherapie?

 
Over ons

Lonne Geudens

Podotherapeut
Feet in Motion Expert

In 2021 is Lonne afgestudeerd als podotherapeut. Sindsdien heeft ze snel veel ervaring opgedaan in biomechanica en manuele technieken. Hiervoor heeft ze verschillende cursussen en trainingen gevolgd. Lonne werkt graag samen met andere disciplines om het onderste uit de kan te halen voor haar cliënten. Haar uitgangspunt is: “Eerst moet de voet, knie, heup en rug los zijn, voordat we kunnen kijken of iets functioneel ondersteund moet worden met zolen. Iets wat vast zit is namelijk niet recht te zetten: of je krijgt mogelijk een reactie hogerop in het lichaam”. 

Lonne is een enthousiaste en vrolijke Brabantse dame die van gezelligheid houdt. In haar vrije tijd doet ze graag aan korfbal, hardlopen en maakt ze graag mooie reizen. 

Wil je een afspraak met Lonne maken? Lonne werkt van dinsdag tot en met vrijdag. Zij is werkzaam op alle locaties.

Tel: 085-0605450
Mail: lonne@impuls-podotherapie.nl
(Let op: afspraken maken en verzetten kan alleen telefonisch of via website)

Annabelle Pont

Sportpodotherapeut
Feet in Motion Expert
Praktijkeigenaar

In 2017 is Annabelle met veel plezier en toewijding de praktijk gestart. 

“Ik wil niets liever dan mensen in beweging krijgen én houden! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de voet. Het is een complex stukje kunst waarbij vele structuren met elkaar samen moeten werken om voor beweging te zorgen.  In mijn jeugd heb ik altijd steunzolen gedragen. Sporten deed ik veel, maar wandelen was nooit mijn hobby. Totdat ik zelf Podotherapie ging studeren en mijn eigen voeten écht leerde kennen. Dit is het begin geweest van waar ik nu sta in de praktijk. Ik ben in de jaren steeds minder klassieke steunzolen gaan dragen en steeds meer mijn voeten gaan trainen: ik kan lang wandelen zonder pijn aan mijn voeten en met aanzienlijk minder pijn in mijn rug: dit met alleen een kleine ondersteuning om mijn “bouwfoutje” in mijn voeten te compenseren. Deze puzzel leg ik ook graag bij mijn cliënten en ik ben er van overtuigd dat veel meer mensen met de juiste begeleiding sterkere voeten kunnen ontwikkelen om verbetering te behalen in de persoonlijke situatie”. 

De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van actieve mensen: “Ik ben naast podotherapeut ook sportpodotherapeut, waardoor ik de specifieke sportbewegingen goed kan analyseren. Samen met de sporter ga ik op zoek naar de optimale manier van bewegen. Met veel plezier werk ik in Son en Tilburg om mensen te begeleiden met als doel zo optimaal mogelijk te kunnen bewegen. In beide praktijken is er sprake van een zeer intensieve samenwerking met andere disciplines waardoor er snel en goed geschakeld kan worden”. 

In haar vrije tijd fietst Annabelle graag (mountainbiken, wielrennen, gravel, strandbiken), met af en toe een (ultra) marathon. Ook doet ze graag aan hardlopen, suppen, (berg)wandelen, yoga en skiën.

Wil je een afspraak met Annabelle maken? Annabelle werkt op maandag, woensdag en donderdag. Zij is werkzaam op alle locaties.

Tel: 085-0605450
Mail: annabelle@impuls-podotherapie.nl
(Let op: afspraken maken en verzetten kan alleen telefonisch of via website)

Over ons
Robert Verdonschot

Robert Verdonschot

Technisch ondersteuner

Robert zorgt ervoor dat alle technische zaken in de praktijk op rolletjes lopen. Hij houdt de website draaiende, zorgt voor alle drukwerk en zorgt ervoor dat de apparatuur up-to-date blijft. In de praktijk in Son zul je hem dan ook regelmatig zien om alles in onze locatie netjes en werkend te houden. Als Robert niet aan het werk is, dan is hij graag buiten. Zowel op de fiets als te voet is Robert in zijn element.

Tel: 085-0605450
Mail: robert@impuls-podotherapie.nl
(Let op: afspraken maken en verzetten kan alleen telefonisch of via website) 

Miranda van den Nieuwenhof

Administratie

Miranda is onze duizendpoot op de achtergrond. Zij zorgt ervoor dat alle betalingen goed verlopen en Miranda zorgt voor een zorgvuldige afhandeling van de mail. Mocht je onze praktijk een mail sturen, dan is de kans groot dat je contact met haar zult hebben. Miranda is naast haar werk graag buiten en geniet van haar honden en paarden.

WhatsApp Image 2022-11-01 at 16.08.26
phone-499991_1920

Telefoondienst

Wij maken gebruik van een telefoondienst om te zorgen dat de praktijk optimaal bereikbaar is. Je kunt telefonisch een afspraak maken of wijzigen. Mocht je een inhoudelijke vraag hebben dan wordt een telefonische afspraak met een van de podotherapeuten ingepland.