Skip to content

Over ons

Wie zijn de gezichten van Impuls Podotherapie?

 
Over ons

Lonne Geudens

Podotherapeut
Feet in Motion Expert

In 2021 is Lonne afgestudeerd als podotherapeut. Sindsdien heeft ze snel veel ervaring opgedaan in biomechanica en manuele technieken. 

“Al snel kwam ik er achter dat het stuk biomechanica bij (de actieve) patiënten mij het beste paste. In een paar jaar tijd ben ik mezelf hier verder in gaan verdiepen. Ik heb hiervoor verschillende cursussen (manuele therapie) gevolgd. Hierdoor zijn de behandelmogelijkheden die ik als podotherapeut heb, groter geworden en kan ik de patiënt doelgerichter bij de oorzaak van de klacht behandelen. 

Vanaf april 2023 ben ik werkzaam bij Impuls Podotherapie. De persoonlijke actieve behandelwijze van de praktijk ligt mij erg goed. Daarnaast verloopt de samenwerking binnen de praktijk met andere disciplines erg soepel en fijn. Zo werk ik in Eindhoven en Tilburg in het Sport Medisch Centrum en in Son hebben we nauw contact met andere behandelaren in de omgeving. Hierdoor kunnen we patiënten indien nodig gericht verwijzen.  In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Ik heb jarenlang gekorfbald in Knegsel, een dorpje waar ik vandaan kom. Inmiddels ben ik verhuisd naar Eindhoven waardoor ik nog aan het zoeken ben naar een nieuwe vaste sport. In de tussentijd geniet ik ervan dat ik verschillende sporten kan testen. Zo ben ik de ene week aan het squashen, kan ik de maanden erna fanatiek aan het hardlopen zijn en hou ik me hierna weer bezig met pilates vanuit thuis. Daarnaast zijn familie en vrienden erg belangrijk voor mij en vind ik het erg leuk om daar tijd mee door te brengen.”

Wil je een afspraak met Lonne maken? Lonne werkt van dinsdag tot en met vrijdag. Zij is werkzaam op alle locaties.

Tel: 085-0605450
Mail: lonne@impuls-podotherapie.nl
(Let op: afspraken maken en verzetten kan alleen telefonisch of via website)

Annabelle Pont

Sportpodotherapeut
Feet in Motion Expert
Praktijkeigenaar

In 2017 is Annabelle met veel plezier en toewijding de praktijk gestart. 

“Ik wil niets liever dan mensen in beweging krijgen én houden! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de voet. Het is een complex stukje kunst waarbij vele structuren met elkaar samen moeten werken om voor beweging te zorgen.  In mijn jeugd heb ik altijd steunzolen gedragen. Sporten deed ik veel, maar wandelen was nooit mijn hobby. Totdat ik zelf Podotherapie ging studeren en mijn eigen voeten écht leerde kennen. Dit is het begin geweest van waar ik nu sta in de praktijk. Ik ben in de jaren steeds minder klassieke steunzolen gaan dragen en steeds meer mijn voeten gaan trainen: ik kan lang wandelen zonder pijn aan mijn voeten en met aanzienlijk minder pijn in mijn rug: dit met alleen een kleine ondersteuning om mijn “bouwfoutje” in mijn voeten te compenseren. Deze puzzel leg ik ook graag bij mijn cliënten en ik ben er van overtuigd dat veel meer mensen met de juiste begeleiding sterkere voeten kunnen ontwikkelen om verbetering te behalen in de persoonlijke situatie”. 

De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van actieve mensen: “Ik ben naast podotherapeut ook sportpodotherapeut, waardoor ik de specifieke sportbewegingen goed kan analyseren. Samen met de sporter ga ik op zoek naar de optimale manier van bewegen. Met veel plezier werk ik in Son en Tilburg om mensen te begeleiden met als doel zo optimaal mogelijk te kunnen bewegen. In beide praktijken is er sprake van een zeer intensieve samenwerking met andere disciplines waardoor er snel en goed geschakeld kan worden”. 

In haar vrije tijd fietst Annabelle graag (mountainbiken, wielrennen, gravel, strandbiken), met af en toe een (ultra) marathon. Ook doet ze graag aan hardlopen, suppen, (berg)wandelen, yoga en skiën.

Wil je een afspraak met Annabelle maken? Annabelle werkt op maandag, dinsdag en woensdag. Zij is werkzaam op alle locaties.

Tel: 085-0605450
Mail: annabelle@impuls-podotherapie.nl
(Let op: afspraken maken en verzetten kan alleen telefonisch of via website)

Over ons
Robert Verdonschot

Robert Verdonschot

Technisch ondersteuner

Robert zorgt ervoor dat alle technische zaken in de praktijk op rolletjes lopen. Hij houdt de website draaiende, zorgt voor alle drukwerk en zorgt ervoor dat de apparatuur up-to-date blijft. In de praktijk in Son zul je hem dan ook regelmatig zien om alles in onze locatie netjes en werkend te houden. Als Robert niet aan het werk is, dan is hij graag buiten. Zowel op de fiets als te voet is Robert in zijn element.

Tel: 085-0605450
Mail: robert@impuls-podotherapie.nl
(Let op: afspraken maken en verzetten kan alleen telefonisch of via website) 

Miranda van den Nieuwenhof

Administratie

Miranda is onze duizendpoot op de achtergrond. Zij zorgt ervoor dat alle betalingen goed verlopen en Miranda zorgt voor een zorgvuldige afhandeling van de mail. Mocht je onze praktijk een mail sturen, dan is de kans groot dat je contact met haar zult hebben. Miranda is naast haar werk graag buiten en geniet van haar honden en paarden.

WhatsApp Image 2022-11-01 at 16.08.26
phone-499991_1920

Telefoondienst

Wij maken gebruik van een telefoondienst om te zorgen dat de praktijk optimaal bereikbaar is. Je kunt telefonisch een afspraak maken of wijzigen. Mocht je een inhoudelijke vraag hebben dan wordt een telefonische afspraak met een van de podotherapeuten ingepland.