Skip to content

Online begeleiding 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Je kunt heel gemakkelijk ook zelf oefenen om jouw gewrichten soepel te houden en je spieren te versterken. Dit scheelt jou tijd én geld! Natuurlijk begeleiden we je hierin. Afhankelijk van jouw situatie stellen we een plan op, en indien je dit wil kun je ook zelf aan de slag om jouw voetconditie te optimaliseren!

Free Your Feet!

Binnen onze praktijk maken wij gebruik van de Feet in Motion methode. Wij mogen ons als een van de weinigen in Nederland “Feet in Motion Expert” noemen. Dit betekent dat wij streven naar optimale bewegingsvrijheid. Dit lukt meestal niet na één behandeling (evt icm podotherapeutische zolen). Daarom is de online training ontwikkeld (door de oprichter van Feet in Motion) om zelf aan de slag te gaan thuis. Je kunt, met een beetje oefenen, binnen 10 minuten van je onderrug tot je grote teen mobiliseren! Op die manier hou je de boel soepel én heb je ons minder vaak nodig. De training kost €97,- en is levenslang beschikbaar. 

Wil je graag eerst starten met een gratis mini-training? Dit kan natuurlijk ook! Zo kun je eerst eens kijken of het wel iets voor je is, voordat je de training aanschaft.

Online trainingen van jouw podotherapeut!

Sinds kort hebben we ons eigen online platform: Darefoot. Hier vind je online trainingen die je zelf op ieder moment en onbeperkt kunt volgen. Ook staat de website vol met handige tips en informatie. In de toekomst gaan we ook verschillende on- en offline workshops organiseren. Allemaal met als doel: jouw lekker in beweging houden!

App
5e74af92b2108e636533a29b_exercise streaming2 p 1080

Gepersonaliseerde oefenvideo’s via PhysiApp

  • Heeft jouw podotherapeut oefeningen geadviseerd? Kijk dan ook in de applicatie hoe deze uitgevoerd worden
  • Informatiefolders zijn digitaal terug te lezen in de applicatie
  • Andere adviezen zoals veterstriktechnieken en tapetechnieken zijn terug te vinden in de applicatie