Skip to content

Online begeleiding 

Steeds meer mensen willen zelf een actieve bijdrage leveren aan hun voetconditie. Wij helpen je hier graag bij! Wij hebben het online platform DareFoot ontwikkeld waarin we veel informatie delen, onder andere een aantal online trainingen. Daarnaast maken wij in de praktijk ook gebruik van de Free Your Feet methode.

Thuis oefenen

Wij hebben speciaal voor onze cliënten praktische oefenprogramma’s ontwikkeld. Deze oefenprogramma’s bevatten basisoefeningen voor het versterken van de kleine voetspieren. Als je daarmee vorderingen hebt gemaakt, dan is het tijd voor de volgende stap! Afhankelijk van je klacht, krijg je specifieke oefeningen. Zo kun jij zelf het heft in handen nemen en oefenen wanneer het jou uitkomt!

De prijs voor een oefenprogramma welke aansluit bij jouw behandeling is €14,95. Dit wordt niet vergoed door de verzekering en zullen we apart in rekening brengen. Je krijgt levenslang toegang tot het programma!

App
App

Verminder klachten door Hallux Valgus

Hoe zou het voor je zijn als je niet meer beperkt wordt door pijn aan je grote teen door een hallux valgus? Weer lekker zorgeloos je wandeling te kunnen maken of een andere sport te kunnen uitoefenen zonder je beperkt te voelen door je grote teen? Ga aan de slag met onze online training, want sterke voeten en tenen zijn de basis om vrij te kunnen bewegen. Zet vandaag nog de eerste stap in de juiste richting! In de video leggen we je uit wat je kunt verwachten van de training!

Fitte voeten

Fitte mensen hebben fitte voeten! Door dagelijks een paar minuten te oefenen zorg jij dat je sterke voeten hebt die blessures voorkomen, zodat je lekker kunt blijven sporten en bewegen! Met de online training Fitte Voeten Training kun jij écht het verschil maken. Je leert in enkele weken welke oefeningen je kunt doen om jouw voeten krachtig en soepel te houden.

App

Free Your Feet!

Binnen onze praktijk maken wij gebruik van de Feet in Motion methode. Wij mogen ons als een van de weinigen in Nederland “Feet in Motion Expert” noemen. Dit betekent dat wij streven naar optimale bewegingsvrijheid. Dit lukt meestal niet na één behandeling (evt icm podotherapeutische zolen). Daarom is de online training ontwikkeld (door de oprichter van Feet in Motion) om zelf aan de slag te gaan thuis. Je kunt, met een beetje oefenen, binnen 10 minuten van je onderrug tot je grote teen mobiliseren! Op die manier hou je de boel soepel én heb je ons minder vaak nodig. De training kost €97,- en is levenslang beschikbaar. 

Wil je graag eerst starten met een gratis mini-training? Dit kan natuurlijk ook! Zo kun je eerst eens kijken of het wel iets voor je is, voordat je de training aanschaft.

Sommige mensen kiezen liever voor behandeling van de podotherapeut. Natuurlijk kan dit ook. Afhankelijk van jouw situatie zullen meerdere behandelingen nodig zijn. Dit kunnen we bespreken tijdens het eerste bezoek.