Skip to content
Stef en AB

Wij houden nauwkeurig de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te zijn en blijven. Hierbij een overzicht van de huidige stand van zaken (25 juni 2021).

Inmiddels zijn vele mensen gevaccineerd en geldt per 26 juni 2021 geen mondkapjesplicht meer. Echter op openbare locaties waar onvoldoende afstand gehouden kan worden is het dragen van een mondkapje nog wel verplicht. Dit houdt voor ons in de praktijk in dat u tijdens het vraaggesprek uw mondkapje mag af houden, maar bij het lichamelijk onderzoek zal uw podotherapeut een mondkapje dragen en willen wij ook graag dat u een mondkapje draagt.

Wat wordt er van u verwacht als u naar de praktijk komt?

Veel mensen gaan weer naar het buitenland op vakantie. Wij willen u met klem vragen NIET naar de praktijk te komen als u uit een oranje of rood gebied komt: u bent na de quarantaine-periode van harte welkom in onze praktijk.

Belangrijk is dat u alleen naar de praktijk mag komen als u niet ziek/verkouden bent en dit ook 14 dagen niet bent geweest. Dit geldt ook voor uw huisgenoten. Het is voor ons enorm belangrijk om niet verkouden te worden, zodat wij ons werk kunnen blijven doen.

Mocht u herstellende zijn van het COVID-19 virus, dan kunt u de praktijk alleen bezoeken als u 14 dagen of langer klachtenvrij bent. Kom alleen naar de praktijk en indien u met uw zoon of dochter komt dan maximaal met zijn tweeën. 

Daarnaast proberen wij de ruimte zoveel mogelijk te ventileren en dragen we tijdens het onderzoek handschoenen.

Wilt u liever (nog) niet naar de praktijk komen? We bieden nog steeds de mogelijkheid om een videoconsult of telefonisch consult te plannen. Hierbij kunnen we geen volledig onderzoek doen en ook geen podotherapeutische zolen aanmeten, maar we kunnen u door middel van praktische tips en oefeningen alvast vooruit helpen.  Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Kijk dan hier voor een uitgebreidere uitleg hierover.

Verder kan het ook zijn dat u graag een extra paar podotherapeutische zolen wil ontvangen. Natuurlijk kunt u hier gebruik van maken. U kunt deze online bestellen, via mail of u neemt telefonisch contact met ons op.

Bereikbaarheid praktijk en therapeut

We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De secretaresses zijn van 8:30 tot 17:00 bereikbaar en we doen ons uiterste best om uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.