Stef en AB

Wij houden nauwkeurig de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te zijn en blijven. Hierbij een overzicht van de huidige stand van zaken (14-12-2020).

Tijdens de persconferentie van 14 december 2020 is duidelijk geworden dat medische contactberoepen mogen blijven werken. Wij als podotherapeuten van hier ook onder, dus onze praktijk blijft geopend. Echter willen wij bijdragen aan het minimaliseren van de contactmomenten waardoor wij weer proberen zoveel mogelijk op afstand zorg te verlenen. Dit betekent dat podotherapeutische zolen zoveel mogelijk zullen worden bezorgd en zoolcontroles zoveel mogelijk telefonisch zullen plaatsvinden.

Heeft u reeds een afspraak staan? Deze afspraak gaat door. Wilt u liever niet naar de praktijk komen? Neem dan even contact met ons op om af te stemmen wat te doen.

Wat wordt er van u verwacht als u naar de praktijk komt?

Belangrijk is dat u alleen naar de praktijk mag komen als u niet ziek/verkouden bent en dit ook 14 dagen niet bent geweest. Dit geldt ook voor uw huisgenoten. Het is voor ons enorm belangrijk om niet verkouden te worden, zodat wij ons werk kunnen blijven doen.

Mocht u herstellende zijn van het COVID-19 virus, dan kunt u de praktijk alleen bezoeken als u 14 dagen of langer klachtenvrij bent. Kom alleen naar de praktijk en indien u met uw zoon of dochter komt dan maximaal met zijn tweeën. 

Nieuwe maatregelen die wij nemen op dit moment

We verwelkomen u met een brede glimlach en zullen deze op dit moment verhullen achter een mondkapje. Zodra wij binnen 1,5 meter van u zijn zullen wij een mondkapje dragen. Wij verzoeken u een mondkapje te dragen zodra u de praktijk binnen komt.

Let op: vanaf 1 december 2020 geldt een mondkapjesplicht in alle openbare gebouwen.

Daarnaast proberen wij de ruimte zoveel mogelijk te ventileren en dragen we tijdens het onderzoek handschoenen.

Wilt u liever (nog) niet naar de praktijk komen? We bieden nog steeds de mogelijkheid om een videoconsult of telefonisch consult te plannen. Hierbij kunnen we geen volledig onderzoek doen en ook geen podotherapeutische zolen aanmeten, maar we kunnen u door middel van praktische tips en oefeningen alvast vooruit helpen.  Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Kijk dan hier voor een uitgebreidere uitleg hierover.

Verder kan het ook zijn dat u graag een extra paar podotherapeutische zolen wil ontvangen. Natuurlijk kunt u hier gebruik van maken. U kunt deze online bestellen, via mail of u neemt telefonisch contact met ons op.

Bereikbaarheid praktijk en therapeut

We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De secretaresses zijn van 8:30 tot 17:00 bereikbaar en we doen ons uiterste best om uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.