Skip to content

Barefoot&More
Eens per maand zijn we te vinden in de winkel van Barefoot & More in Arnhem. Wil je advies over barefoot lopen van een sportpodotherapeut en Barefoot Trainer? Dit is je kans!
Barefoot&More

Barefoot & More

Barefoot & More is sinds 2017 dé place-to-be voor barefootschoenen van vele merken. Ervaar zelf hoe fijn barefootschoenen zijn!

De winkel is sinds maart 2017 gevestigd in het centrum van Arnhem. In de winkel vind je een ruim assortiment barefoot schoenen, teensokken en boeken op gebied van barefoot bewegen, voetentraining en gezonde lifestyle.

Impuls Podotherapie werkt samen met Barefoot & More. In de winkel bieden wij aan: 

  • Onderzoek
  • Samen Shoppen
  • Workshops  

We zijn iedere derde donderdag van de maand aanwezig in de winkel.

Data 2024: 

  • Donderdag 19 september
  • Donderdag 17 oktober
  • Donderdag 21 november
  • Donderdag 19 december

Podotherapie en barefoot lopen

Wij hebben ons als podotherapeuten gespecialiseerd in het zoveel mogelijk vrij laten bewegen van de voeten. Daar hoort natuurlijk ook blootvoets lopen of barefoot style bewegen bij. Daarnaast is sportpodotherapeut Annabelle Pont ook Barefoot Trainer!

Maar ja, wat doe je als je (voet)klachten hebt of een bouwfoutje in je voeten hebt waardoor je mogelijk toch (tijdelijk) steun of sturing nodig hebt? 

Dan laat je je adviseren door ons. Wij hebben zeer diepgaande kennis over de anatomie en beweging van de voeten. De voet is een zeer complex bouwwerk wat minutieus samenwerkt. Zit er een blokkade, dan verstoort dit de samenwerking. Tijdens ons onderzoek beoordelen we onder andere de beweeglijkheid van de gewrichten vanaf het bekken tot de grote teen. 

Maar dit is niet alles: zeker als je graag barefoot schoenen draagt of veel op blote voeten loopt, heb je sterke (voet)spieren nodig. Ook dit onderzoeken we tijdens de afspraak.

Samen met jou stellen we een behandelplan op, zodat je vooruit kunt! 

Samen winkelen

De juiste schoenen vinden is een behoorlijke klus! Helemaal als je barefoot schoenen wil aanschaffen. Daarom bieden we de mogelijkheid aan om samen te winkelen op de dagen dat we aanwezig zijn in de winkel van Barefoot&More. 

Heb je specifieke klachten? Of net iets anders gevormde voeten? Of misschien gebruik je minimalistische zolen? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikt paar barefoot schoenen samen met de medewerkers van Barefoot&More.

Aanmelden

Meld je hier aan als je op één van de dagen samen wil winkelen met de podotherapeut. Let op: deelname is beperkt, om zorg te dragen voor een zo optimaal mogelijke begeleiding in de winkel.

Het SamenShoppen moment is gepland tussen 11 en 12 uur in de winkel.

Workshop

Iedere maand organiseren we in de winkel van Barefoot&More een workshop over hoe je je voetspieren kunt versterken. We gaan dus ook echt samen aan de slag met onze voeten. 

Na de workshop kun je vooruit met een aantal gemakkelijke oefeningen én weet je meer over je eigen voeten! 

Aanmelden

Meld je hier aan voor de workshop. Let op: plaatsen zijn beperkt! De prijs voor de workshop is €9,95. Dit is inclusief een Sportvoetenbal en professionele begeleiding van sportpodotherapeut en Barefoot Trainer Annabelle Pont. De workshop start om 14:30 uur en zal maximaal 1,5 uur duren.